NYT olemme me!

Nuori Yrittäjyys ry & Talous ja nuoret TAT ovat yhdistyneet

Uusi Nuorten yrittäjyys ja talous NYT tarjoaa työelämä-, talous-, ja yrittäjyystaitoja tukevia palveluita ja opintokokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja kunnille. Verkkosivumme avautuvat elokuun alussa osoitteessa www.nuortennyt.fi. Tämä sivusto on käytössä siihen asti.
Digitaalinen materiaali / Ammattioppilaitos

Yrityksessä toimiminen (15 osp)

Yrityksessä toimiminen on valinnainen, kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin soveltuva tutkinnon osa. Yrityksessä toimiminen -materiaali tarjoaa toiminnallisen tavan oppia ja arvioida yritystoimintaa, sillä opiskelija hankkii osaamista joko harjoitusyrityksessä, omassa yrityksessä tai yrittäjän varjostajana. Opintojakso tarjoaa opiskelijalle kokemusta yritystoiminnan aidosta arjesta, työkaluja yrittäjänä toimimiseen, keinoja arvioida yrityksen toimintaa sekä käytännön tekemistä, havainnointia ja tiedon hankintaa. Opintojaksoa suorittavalla opiskelijalla tulee olla koulutussopimus, oppisopimus, harjoitusyritys tai oma yritys. Osaaminen osoitetaan näytöillä.

Tämän oppimateriaalin ovat tuottaneet yhteistyössä Talous ja nuoret TATin kanssa Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Ammattiopisto Live, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Vantaan ammattiopisto Varia.

Tilaa materiaali käyttöösi osoitteesta bisneskurssit@tat.fi

Julkaisija/Tekijä: Talous ja nuoret TAT

Julkaistu: 06/2020

Avainsanat: ammatillinen tutkinto, ammatti, yrittäjyys