/ Artikkeli

Henkilöstömuutoksia Bisneskursseilla

Julia palaa perhevapaalta

 Julia Kiljunen palasi perhevapaalta töihin tammikuun alussa ja jatkaa aikaisemmassa roolissaan kumppanuuspäällikkönä.

– Kiva tulla takaisin! Bisneskursseille on perhevapaani aikana tullut paljon uusia sisältöjä esimerkiksi aineettomista oikeuksista ja tekoälystä, ja myös uusia hankkeita on käynnistynyt, kuten yliopiston kurkistuskurssien tarjoaminen lukiolaisille. Olen innolla seurannut näitä sivusta ollessani perhevapaalla, ja nyt onkin hieno päästä taas itsekin tekemään töitä Bisneskurssien parissa.

 

Mikko siirtyy takaisin koulumaailmaan

Uusi vuosi tuo myös haikeita henkilöstömuutoksia tiimiimme, kun johtajamme Mikko Hakala siirtyy 15.1. kohti seuraavia haasteita. Mikko aloittaa Lahden yhteiskoulun historian ja yhteiskuntaopin lehtorina, ja hän vastaa osaltaan myös lukion yhteiskunta- ja talouslinjan kehittämisestä. Työ siis jatkuu samojen tärkeiden teemojen parissa kuin Bisneskursseillakin.

– Lähdin neljä vuotta sitten käynnistämään Bisneskurssit-toimintaa, koska Suomesta puuttui laadukas ja maksuton taloutta, työelämää ja yrittäjyyttä koskeva oppimateriaalikokonaisuus nuorten opiskeltavaksi. Materiaalit on näinä vuosina otettu erittäin hyvin vastaan. Kiitos siitä kaikille opettajille, rehtoreille ja koulujen muulle henkilökunnalle. Kiitos myös kumppaneille ja muille yhteistyötahoille, jotka ovat olleet merkittävässä roolissa Bisneskurssien menestyksessä. Omalta osaltani unelmani on toteutunut, ja niinpä asioita jonkin aikaa punnittuani päätin palata koulumaailmaan.

Toistaiseksi Bisneskursseista vastaa johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen, liisa.tenhunen-ruotsalainen@tat.fi, 0405452198. Bisneskurssien muut työntekijät tavoitat entiseen tapaan, katso yhteystiedot täältä.

Erittäin suuri kiitos Mikolle hänen uraauurtavasta työstään Bisneskursseilla ja onnea uuteen työhön!