/ Uutinen

Ilmoittautuminen TATin Yrityskyliin on nyt auki

Koulujen ilmoittautuminen Yrityskyliin lukuvuodelle 2022–2023 on nyt auki.  

Kuka voi ilmoittautua Yrityskylään?

Kaikki sellaiset kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten opettajat, joiden kunta on tehnyt yhteistyösopimuksen Yrityskylän kanssa. Yrityskylän oppimiskokonaisuuteen osallistuu 83 % kuudesluokkalaisista ja 73 % yhdeksäsluokkalaisista. Mikäli et ole tästä täysin varma, tarkista asia rehtorilta.  

Miten Yrityskylään ilmoittaudutaan?

Olet saanut tai saat pian kunnaltanne ja/tai rehtoriltanne erilliset ohjeet, joiden avulla voit ilmoittautua luokkasi kanssa Yrityskylä Alakouluun tai Yrityskylä Yläkouluun. Ilmoittautuminen kuudesluokkalaisten Yrityskylä-päivään tai yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-peliin tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa, jonne pääset täältä. Samalla pääset ilmoittautumaan Yrityskylän opekoulutukseen. Yrityskylä-päivät on jaettu kunnittain. Löydät oman kuntasi päivät koulullenne lähetetystä ohjeesta.  

Yrityskylään ilmoittautuminen on avoinna elokuun loppuun asti. Lisätietoja ilmoittautumisesta voit kysyä myös alueesi omalta Yrityskylä-asiantuntijalta. 

TATin muut palvelut käytössä Yrityskylän yhteistyökunnille

Yrityskylän lisäksi tarjoamme sopimuskunnillemme maksuttomia ja opettajille helpoksi tehtyjä valmiita kokonaisuuksia, jotka vastaavat opetussuunnitelman talous-, työelämä- ja yrittäjyyskasvatukseen. 

Palvelupolkumme avulla jokainen nuori oppii tunnistamaan omia vahvuuksiaan, innostuu tulevaisuudestaan sekä rohkaistuu tavoittelemaan unelmiaan. Talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitojen lisäksi palvelupolkumme vahvistaa osallisuuden tunnetta sekä tutkitusti kannustaa nuoria toimimaan yhdenvertaisemman ja kestävämmän yhteiskunnan hyväksi.

 

Leikitään taloutta

Mun elämä, mun vastuu

Taloussankari Junior

Taloussankari

Bisneskurssit

TATIN Sijoittajakoulu

Duunikoutsi