/ Uutinen

Jenni Järvelä on valittu Talous ja nuoret TATin uudeksi toimitusjohtajaksi

Jenni Järvelä on valittu Talous ja nuoret TATin toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 2.1.2020. Tällä hetkellä Järvelä toimii Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n viestintä- ja HR-johtajana.

Aiemmin Jenni Järvelä on toiminut useissa eri tehtävissä median ja viestinnän parissa muun muassa Kymen Sanomien päätoimittajana, ET-lehden toimituspäällikkönä, Etelä-Suomen Sanomien toimitus- ja uutispäällikkönä sekä Suomen Akatemian tiedottajana. Koulutukseltaan hän on filosofian ja kauppatieteiden maisteri.

– TAT tekee erittäin merkityksellistä työtä nuorten hyväksi, erityisesti talous- ja työelämätaitojen sekä yrittäjyystaitojen parantamiseksi. Kaikki tämä on viestintää, joten Jenni Järvelä on sekä taustansa että näyttöjensä puolesta erinomainen valinta TATin uudeksi toimitusjohtajaksi, sanoo TATin hallituksen puheenjohtaja Minna Vanhala-Harmanen.

– Se, miten nuoret näkevät työelämän ja yrittäjyyden, on merkityksellinen asia koko Suomelle. TATin tärkeä tehtävä on antaa nuorille työelämässä tarvittavia taitoja, mutta myös viestiä tulevaisuudesta, joka on täynnä mahdollisuuksia – ei uhkia, sanoo TATin tuleva toimitusjohtaja Jenni Järvelä.

Nykyinen toimitusjohtaja Kari Väisänen siirtyy kevään 2020 aikana luottamus- ja maineyhtiö T-Media Oy:n osakkaaksi ja hallituksen jäseneksi.

Lisätietoja:
TATin puheenjohtaja, Baronan toimitusjohtaja
Minna Vanhala-Harmanen, p. 0400511786

TATin tuleva toimitusjohtaja
Jenni Järvelä, p. 0405567156