/ Artikkeli

Kauppatieteiden opiskelu on paras sijoitus tulevaisuuteen – LUT-yliopisto

Opiskelu laajentaa ymmärrystä siitä, miten yhteiskuntamme toimii.

Oskari Laamanen,
Opiskelija
Kauppatieteet, LUT-yliopisto

Opiskelu laajentaa ymmärrystä siitä, miten yhteiskuntamme toimii. Hienointa on se, että pystyn hyödyntämään oppimaani arjessa. Olen esimerkiksi päässyt tekemään jo omia sijoituksia. Koska rahan pyörittäminen on kiinnostanut minua lapsesta saakka, päätin suunnata kauppikseen. Opiskelen kauppatieteitä aidosta kiinnostuksesta, en vain tutkintoa varten.

Ensimmäisenä vuonna keskityttiin enemmän luentoihin ja tenttimiseen. Toisena vuonna kurssini koostuvat projekteista, joissa pääsen soveltamaan teoriaa työskentelyyn. Tällä hetkellä olen mukana tekemässä tilinpäätösanalyysia oikealle yritykselle.

Hienointa on se, että pystyn hyödyntämään oppimaani arjessa.

Opintojen aikana ehtii vielä miettiä, mihin töihin haluaa suuntautua. Näillä näkymin sijoittaminen ja rahoitus ovat aloja, joista olisin kiinnostunut valmistumisen jälkeen.

On mahtavaa, että meillä ei ole kiintiöitä pääaineisiin eli kaikki saavat opiskella juuri sitä, mikä heitä kiinnostaa. Se vähentää myös turhaa keskinäistä kilpailua.”

 

 

 

LUT on uteliaiden yliopisto, jossa opiskelu tähtää parempaan huomiseen. Puhdas energia ja vesi, kiertotalous sekä kestävä liiketoiminta ovat ihmiskunnan kohtalonkysymyksiä, joihin etsimme ratkaisuja tekniikan ja talouden osaamisella. Kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu 6000 opiskelijaa ja asiantuntijaa.

Meillä voit opiskella kauppatieteitä ja kahdeksaa eri tekniikan alaa. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa.

Lue lisää: lut.fi/opiskelu
Tilaa hakijan uutiskirje: lut.fi/tilaa

Lisää finanssialasta ja taloushallinnon alasta.

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä LUT-yliopiston kanssa.

Teksti: Leila Välimaa, kuva: Niko Jekkonen