/ Uutinen

Maailman suurin etäTET pysyväksi kokonaisuudeksi perinteisen TET-jakson rinnalle – tänä vuonna mukana kuusi toimialaa

Maailman suurin EtäTET järjestetään 21.-25.11.2022. EtäTET tutustuttaa yläasteen ja toisen asteen opiskelijat eri toimialojen tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin ja urapolkuihin. Valtavan suosion myötä etäTET-jaksosta luotiin pysyvä lisä perinteisen TET-jakson rinnalle.

Talous ja nuoret TATin järjestämä Maailman suurin etäTET tarjosi viime marraskuussa ensimmäisiä työelämäkokemuksia lähes 4000 yläkoulun ja toisen asteen opiskelijalle. Ennätyksellisen suosion innoittamana etäTETistä luotiin pysyvä ratkaisu työelämään tutustumisen mahdollistamiseksi.

Vuonna 2022 nuoret pääsevät tutustumaan Kaupan liiton, Palvelualojen työnantajat Paltan, Finanssialan, Matkailu ja ravintolapalvelut Maran sekä Kemian- ja Energiateollisuuden monipuolisiin työtehtäviin.

Maailman suurimman etäTETin tarjoama näkymä työelämään on laaja. Se tutustuttaa opiskelijat eri toimialojen tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin ja mahdollisiin urapolkuihin. Jokaisen etäTET-päivän aikana nuori oppii tärkeitä työelämätaitoja ja tunnistaa omia vahvuuksiaan

EtäTETiin osallistuminen sekä tukee perinteiseen TET-jaksoon osallistumista, että mahdollistaa ensimmäiset työelämäkokemukset kaikille, myös niille, joille itseä kiinnostavan harjoittelupaikan löytäminen on hankalaa asuinpaikasta tai muusta syystä johtuen.” Toteaa Talous ja nuoret TATin toimitusjohtaja Jenni Järvelä

Tänä vuonna Maailman suurin etäTET järjestetään marraskuussa 21.-25.11. entistä upeampana. Toteutusta on kehitetty opinto-ohjaajilta ja opiskelijoilta saadut ideat huomioiden ja esimerkiksi vuorovaikutteisuutta lisätään entisestään.

Lue lisää Maailman suurimmasta etäTETistä.