Mikä TAT?

Teemme työtä nuorten tulevaisuuden hyväksi

TATin toiminnan tavoite on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Tarjoamme kunnille ja oppilaitoksille palveluita, opintokokonaisuuksia ja koulutusta, jotta jokainen nuori lähtökohdista riippumatta saa mahdollisuuden oppia tulevaisuutensa kannalta keskeisiä taitoja.

Toimintamme tavoittaa jopa 86 % eri ikäluokista. Vaikutamme vuosittain satojen tuhansien suomalaislasten ja -nuorten elämään innostamalla heitä oppimaan ja uskomaan osaamiseensa.

Talous ja nuoret TAT on valtakunnallinen vaikuttaja, jonka toimintaa rahoittavat muun muassa TT-säätiö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, yritykset, säätiöt, OKM ja kunnat. Teemme töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa.

Palvelupolku

TATin toiminta rakentuu kattavan palvelupolkumme ympärille. Palvelupolku tarjoaa monipuolisia ja ajantasaisia asiantuntijoiden kehittämiä sisältöjä alakoulusta toiselle asteelle – aivan jokaiselle nuorelle. TATin palvelupolku sisältää talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitoja kehittäviä kokonaisuuksia, joita niin kunnat kuin yksittäiset opettajat voivat hyödyntää osana opetussuunnitelman noudattamista.

TATin palvelupolku varmistaa, että jokainen nuori saa riittävää tukea tulevaisuustaitojen hallitsemiseen. Opettajat tai kunnat voivat hypätä mukaan TATin palvelupolulle millä koulutusasteella hyvänsä – mitä ennemmin, sen parempi!

Toimintaamme osallistuu 86 %

kuudesluokkalaisista.

Meitä on yli 50 asiantuntijaa

sekä yli 100 toimintamme mahdollistavaa työntekijää.

Toimimme 13

paikkakunnalla ympäri Suomea.

Tutustu toimintaamme

TATin nykyinen strategia tuli voimaan toukokuussa 2020. Tavoitteenamme on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, oppii hallitsemaan omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä.

 

Lue lisää toiminnastamme vuosikertomuksesta

 

TATin hallituksessa vaikuttavat

  • Toimitusjohtaja Petri Lempiäinen, RP Logistics Oy (pj)
  • Jouni Hakala, TT-säätiön asiamies (vpj)
  • Hallituksen puheenjohtaja Kari Jussi Aho Rukakeskus Oy/Pyhätunturi Oy
  • Johtaja, viestintä, HR ja vastuullisuus Katri Viippola, Varma
  • Hallitusammattilainen Susa Nikula
  • Toimitusjohtaja Mika Aalto, Kemianteollisuus
  • Viestintäjohtaja Nora Elers, Elinkeinoelämän keskusliitto EK
  • Toimitusjohtaja Marianna Heikinheimo, Ark-byroo

Laskutusohjeemme


Laskutus


Pyydämme Teitä käyttämään laskutusosoitteitamme ja ohjeita. Ensisijaisesti toivomme laskujanne verkkolaskuina.

LASKUTUSOHJE

Meille töihin?

Töihin TATille

Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti merkityksellinen työ talousosaamisen, työelämätaitojen ja yrittäjyyskasvatuksen parissa? Etsimme monipuoliseen joukkoomme osaajia eri aloilta.

Katso avoimet tehtävät

Kysymyksiä, palautetta tai muuta viestiä? Laita viesti alla olevalla lomakkeella:

Ota yhteyttä

  • Nimi
  • Suostumus