NUORILLE

 

Teemme työtä, jotta sinä onnistut!

TAT tekee työtä sen eteen, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja haluaa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Tavoitteenamme on siis sinun parempi tulevaisuus! Tarjoamme tähän työkaluja ja palveluita, jotta jokaisen nuoren olisi mahdollista toimia aktiivisena vaikuttajana omassa elämässään.

TATin palvelut tavoittavat satoja tuhansia suomalaisia lapsia ja nuoria. Ehkä tunnetkin jo TATin Yrityskylän tai jonkun talousaiheisista peleistämme. Kouluissa tapahtuvan opetuksen lisäksi tarjoamme tukea ja palveluita myös suoraan nuorille. Esimerkiksi Duunikoneen avulla voit löytää inspiraation tulevaisuuden unelma-alastasi! Lisäksi Duunikoutsi-sovellus auttaa TET-paikan, kesätyön tai harjoittelun saamisessa.

Kunkoululoppuu.fi on liitetty osaksi tat.fi sivustoa

Jatkossa löydät tutut Kunkoululoppuu -sisällöt, TET-ohjeet, Duunikoneen ja Duunikoutsin, Kesäyrittäjät sekä paljon muuta osoitteesta tat.fi. Kunkoululoppuu.fi materiaalit löydät edelleen aineistopankkista, lisäksi uudella opettajille sivustolta on paljon uutta sisältöä ammattilaisten käyttöön.
Jos jäit erityisesti kaipaamaan jotain kunkoululoppuu.fi sisältöä, ole meihin yhteydessä.

Testit

Testaa itsesi!

Testaa mikä ammatti sinulle sopisi tekemällä Duunikone! Onko sinussa yrittäjän ainesta, kokeile Yrittäjyystestiä! Lukioon vai amikseen? Kokeile TATin testiä ja ota selvää!

Testeihin

Kaipaatko vinkkejä, ohjeita ja inspiraatiota kesätyönhakuun?

Lue lisää kesätyöstä

Duunikoutsi-mobiilisovellus työnhaun tueksi

Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton mobiilisovellus. Sovelluksen sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, ensimmäisiä työpaikkoja tai uralle kesätöistä.

Duunikoutsi
taloussankari

Pelaa Taloussankaria! Tämä mobiilipeli tekee talouden hallinnasta helppoa

Pelin avulla tutustut oman talouden hallintaan, säästöjen ja kuluttamisen sopusointuun sekä arvopaperikauppaan. Parhaiten pelissä pärjää se, joka hallitsee talousasioissa kokonaisuuden ja kartuttaa rahasaldon lisäksi kokemuksia.

Pelaamaan