OPETTAJILLE

Opettajille, opoille, kasvatusalan ammattilaisille

Tarjoamme uusinta tietoa ja näkemystä opetuksen tueksi

TAT tarjoaa innostavan tavan toteuttaa talous-, työelämä- ja yrittäjyyskasvatusta. Palvelupolkumme on opetusalan ammattilaisten tueksi rakennettu kokonaisuus, joka tarjoaa sisältöjä alakoulusta toiselle asteelle – aivan jokaiselle lapselle ja nuorelle. Palvelupolkumme sisällöt ovat pedagogian ammattilaisten kehittämiä materiaaleja ja työkaluja, kuten pelejä, tehtäviä, kursseja tai videosisältöjä. Mukaan palvelupolulle voi hypätä koska tahansa!

Kaiken työmme missiona on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Vuosittain palvelupolkumme eri vaiheet tavoittavat satoja tuhansia suomalaisia lapsia ja nuoria, parhaimmillaan yli 80 % koko valtakunnallisesta ikäryhmästä.

Palvelumme kouluille

TATin palvelut kouluille muodostavat kokonaisuuden, TATin Palvelupolun, joka alkaa ensimmäiseltä luokalta ja jatkuu aina toisen asteen loppuun asti.
Jokaisella vuosiasteella talous-, työelämä-, ja yrittäjyystaitoja opetetaan innostavasti opetussuunnitelmaan perustuen. Palvelumme ovat oppituntikokonaisuuksia, pelejä ja oppimisympäristöjä. Jokainen palvelu sisältää valmiit tuntisuunnitelmat ja lisämateriaalit oppituntien tueksi.

Talous-, työelämä-, ja yrittäjyystaitojen oppiminen on koko koulu-uran kestävä matka. Tervetuloa palvelupolulle!

Leikitään taloutta

Mun elämä, mun vastuu

Taloussankari Junior

Taloussankari

Duunikoutsi

Bisneskurssit

TATIN Sijoittajakoulu

Aineistopankki opettajan tukena

Kaikki opettajan materiaalit opetuksen ja toiminnan tueksi löydät Aineistopankistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi TATin opetusmateriaalien käytöstä.

Mari Hannola-Antikainen

Asiantuntija, nuorten talousosaaminen

mari.hannola-antikainen@tat.fi

050 4725265

Riikka Ahonvala

Nuorten työelämäasiantuntija

riikka.ahonvala@tat.fi

050 524 2568