Opettajille, opoille ja kasvatusalan ammattilaisille

Tarjoamme uusinta tietoa ja näkemystä opetuksen tueksi

TAT tarjoaa innostavan tavan toteuttaa talous-, työelämä- ja yrittäjyyskasvatusta. Palvelupolkumme on opetusalan ammattilaisten tueksi rakennettu kokonaisuus, joka tarjoaa sisältöjä alakoulusta toiselle asteelle – aivan jokaiselle lapselle ja nuorelle. Palvelupolkumme sisällöt ovat pedagogian ammattilaisten kehittämiä materiaaleja ja työkaluja, kuten pelejä, tehtäviä, kursseja tai videosisältöjä. Mukaan palvelupolulle voi hypätä koska tahansa!

Kaiken työmme missiona on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Vuosittain palvelupolkumme eri vaiheet tavoittavat satoja tuhansia suomalaisia lapsia ja nuoria, parhaimmillaan yli 80 % koko valtakunnallisesta ikäryhmästä.

Koulutimme vuonna 2021 yli 5000

opettajaa, ohjaajaa ja opettajaksi opiskelevaa

Yrityskylissämme vieraili lähes 100 000

kuudes- ja yhdeksäsluokkalaista

TATin nuorten tulevaisuusraporttiin vastasti lähes 15 000

nuorta. Tutkimus tarjoaa ensikäden tietoa nuorten asenteista ja suhteesta omaan tulevaisuuteensa.

Tapahtumia ja koulutuksia

Kalenteriimme on kerätty kaikki TATin talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitojen opettamista tukevat koulutukset ja tapahtumat. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

TET-jakso

TET-jakso eli työelämään tutustumisjakso

Katso kaikki materiaalit ja ohjeet TET-jakson ohjauksen ja opastuksen tueksi sekä linkit nuoren, ohjaajan ja työnantajan käyttöön.

TET-jakso

Projektit ja palvelut kasvatusalalle

Tarjoamme erilaisia palveluita ja projekteja opetusalan tekijöille työn ja tutkimuksen tueksi. Tutustu: