Päättäjille

 

Kuntien tärkein kumppani talous-, työelämä- ja yrittäjyyskasvatuksessa

TATin tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja haluaa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Olemme valtakunnallinen vaikuttaja ja kuntien tärkein talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitojen opetuksen kumppani. Tarjoamme kunnille ja opetusalan ammattilaisille kattavan palvelupolun, joka tarjoaa sisältöjä ja materiaaleja alakoulusta toiselle asteelle – aivan jokaiselle nuorelle. Osallistumalla TATin palvelupolulle kunnan jokainen lapsi ja nuori pääsee osaksi innostavaa ja tutkitusti vaikuttavaa talous-, työelämä- ja yrittäjyyskasvatusta.

Pelkästään TATin Yrityskyliin osallistuu 246 kuntaa, mikä tarkoittaa lähes 80 % koko maasta. Tavoitamme parhaimmillaan 86 % koko valtakunnallisesta ikäryhmästä. TATin nuorten tulevaisuusraportin 2021 mukaan osallistuminen TATin toimintaan muuttaa näkyvästi nuorten asenteita yhdenvertaisuutta, ilmastonmuutosta ja oppimisen iloa kohtaan. Avullamme nuoret ovat innostuneempia toimimaan entistä paremman tulevaisuuden hyväksi.

Mukanamme on yli 100

yrityskumppania kansainvälisistä pörssiyhtiöistä paikallisiin pk-yrityksiin.

TATin nuorten tulevaisuusraporttiin 2021 vastasi lähes 15 000

nuorta yläkoulusta sekä toiselta asteelta.

Toimimme 13

paikkakunnalla ympäri Suomea.

Kumppaniksi

Lähde mukaan kumppaniksi?

Osallistu myös TATin toimintaan. Kumppaninamme tarjoatte lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua omaan alaanne ja teette toimintaanne tunnetuksi vastuullisesti.

Yhteystiedot

Mukana toiminnassa