DUUNIKOUTSI

Duunikoutsi-mobiilisovellus työnhaun tueksi

Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton mobiilisovellus. Sovelluksen sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, kesätöitä, harjoittelupaikkoja tai työpaikkaa.

Mitä?

Duunikoutsi-sovellus sisältää kaiken, mitä nuoren tarvitsee tietää työelämästä: vinkit työnhakuun, askeleet työnhakuprosessiin, välineet työhaastatteluun valmistautumiseen, kannustavia testejä, työelämän pelisääntöjä ja inspiroivia työelämävideoita. Lisäksi Duunikoutsin osaamisprofiili muodostaa nuorelle valmiiksi täytetyn CV-pohjan.

Kenelle?

Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton mobiilisovellus. Sovelluksen sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, kesätöitä, harjoittelupaikkoja, osa-aikatyötä tai työpaikkaa opintojen jälkeen.

Miksi?

Duunikoutsin avulla nuori oppii tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja sanoittamaan omaa osaamistaan. Duunikoutsin haasteita suorittamalla nuorelle kertyy tarvittava tieto työelämää varten ja nuori on valmiimpi astumaan työelämään.

Duunikoutsi ohjaa ja auttaa:

  • TET-jaksolle ja ensimmäisten työpaikkojen hakemisessa
  • Työelämätaitojen kartuttamisessa
  • Työhakemuksen tekemisessä ja työhaastatteluun valmistautumisessa
  • Itsetuntemuksessa ja omien vahvuuksien tunnistamisessa
  • Tuoreen työelämätiedon saamisessa
  • Urasuunnittelussa ja oman polun löytämisessä

 

Sovellus on saatavilla englanniksi ja ruotsiksi. Lisäksi sovelluksesta on somalin, arabian ja venäjän kieliversiot yhdistettynä selkosuomeen.

Duunikoutsista löytyy nyt myös selainversio!

Tutustu selainversioon

Duunikoutsi käyttöösi!

Duunikoutsi-sovellus sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää työelämästä: vinkit työnhakuun, askeleet työnhakuprosessiin, välineet työhaastatteluun valmistautumiseen, kannustavia testejä, työelämän pelisäännöt ja inspiroivia työelämävideoita.

Lataa ilmainen sovellus

Näin käytät Duunikoutsia

Nuoren ohjaajalle

Työnantajalle

Duunikoutsi ja opetussuunnitelma

Mitä taitoja ja tietoja opitaan?

Duunikoutsi ja peruskoulun opetussuunnitelma

Duunikoutsi ja lukion opetussuunnitelma

Duunikoutsi ja ammatillinen koulutus

Sovelluksen on kehittänyt Talous ja nuoret TAT yhteistyössä SAK:n, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja OKM:n kanssa. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaa ohjelmistoyritys Sarkain. Duunikoutsi on valittu vuoden 2020 parhaaksi digitaaliseksi oppimisratkaisuksi Suomen eOppimiskeskus ry:n eEemeli-kilpailussa!

 

Lue lisää

 

Sovelluksesta sanottua:

Pidän sovelluksesta, sitä on helppo käyttää sekä aikuisen että nuoren.

Peruskoulun opinto-ohjaaja

Duunikoutsi-sovelluksen sisältö on mielestäni monipuolista ja tarjoaa nuorelle laajat mahdollisuudet pohtia omaa osaamistaan sekä kehityskohteita. Lisäksi se tarjoaa hyvää infoa eri aloista sekä työelämän sisällöistä ja vaatimuksista. Sovellus antaa helpon tavan pohtia näitä eri asioita.

Nuorten ohjaaja

Duunikoutsista oppii löytämään puolia itsestään ja ymmärtämään millainen työ sopii juuri sinulle. Kiitos siitä!

9. luokan oppilas

Duunikoutsin kumppanit:

Kysyttävää Duunikoutsista?

Essi Lehtovaara

Asiantuntija, Duunikoutsi

essi.lehtovaara@tat.fi

040 741 1860

Meija Hietarinta

Projektikoordinaattori

meija.hietarinta@tat.fi

050 442 8824