”Tää vois olla mun tulevaisuuden ala”

Maailman suurin etäTET

Talous ja nuoret TAT järjestää marraskuussa yhdessä kuuden toimialan kanssa Maailman suurimman etäTET-jakson. Digiyhteyksillä toteutettu TET-jakso tutustuttaa opiskelijat eri toimialojen tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin ja tarjoaa kattavan lisän perinteisen TET-jakson rinnalle. Vuonna 2022 Maailman suurimpaan etäTETiin ilmoitettujen nuorten määrä oli yli 6000.

Vuonna 2023 Maailman suurin etäTET järjestetään 6.-10.11.2023

Kiitos kaikille vuoden 2022 Maailman suurimpaan etäTETiin osallistuneille nuorille, opinto-ohjaajille, opettajille, toimialoille ja yrityksille.

EtäTETiin ilmoittautuneiden määrä oli lopulta yli 6000. Viikon aikana tutustuttiin kuuden eri alan tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin, opittiin valtava määrä tärkeitä työelämätaitoja ja ennen kaikkea saatiin myönteisiä kokemuksia työelämästä.

Vuonna 2023 Maailman suurin etäTET järjestetään 6.-10.11.

Ilmoittautuminen on auki opettajille ja opoille.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ VUODEN 2023 ETÄTETTIIN

Yli 6000

mukaan ilmoitettua nuorta

peräti 274

koulua

jopa 88

paikkakunnalta

Yksi viikko, kuusi toimialaa, valtavasti innostusta tulevaan työelämään!

Tänä vuonna etäTETissä tutustutaan kuuden eri toimialan tarjoamiin työllistymismahdollisuuksiin kun Finanssiala, Kaupan liitto, Palvelualojen työnantajat Palta Ry, Matkailu- ja ravintolapalvelut Mara sekä Kemianteollisuus ja Energiateollisuus jäsenyrityksineen vastaavat etäTET -viikon ohjelmasta.

Viikon aikana nuoret saavat ensimmäisiä työelämäkokemuksiaan kuullessaan uratarinoita, ala- ja yritysesittelyitä ja tehdessään inspiroivia tehtäviä.

 

Materiaalit kouluille

EtäTET -viikon ohjelma

Maailman suurimman etäTETin päivät alkavat yhdeksältä ja päättyvät kolmelta. Päivien aikana tutustutaan alojen tarjoamiin työllistymisnäkymiin, opitaan työelämätaitoja ja tehdään mielenkiintoisia tehtäviä.

Maailman suurin etäTET 2022 toteutettiin yhdessä kuuden toimialan kanssa.

Ota yhteyttä

Riikka Ahonvala

Nuorten työelämäasiantuntija

riikka.ahonvala@tat.fi

050 524 2568