KESÄTYÖ

Kesätyö on loistava mahdollisuus

Miksi kesätöihin? Syitä on monia: Saat kokemusta työelämästä ja saatat kesätöiden kautta saada osa- tai kokoaikaisen työn myöhemmin. Saat palkkaa ja opit uutta.
Töitä kannattaa etsiä avoimin mielin. Pohdi, millaisista töistä ja mistä alasta olet kiinnostunut tai kokeile sellaista työtä, josta et tiedä vielä mitään. Kesätöiden ei välttämättä tarvitse liittyä tulevaan ammattiisi. Kaikesta työkokemuksesta on hyötyä! Ota työnhaku haltuun Kesätyö -osiosta!

Duunikoutsi

Lataa Duunikoutsi kesätyön haun tueksi

Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton mobiilisovellus. Sovelluksen sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, ensimmäisiä työpaikkoja tai uralle kesätöistä.

Duunikoutsi

Katso kesätyöhön liittyviä videoita ja ohjeita:

Työn etsimiseen voi suhtautua avoimin mielin. Pohdi, millaisista töistä ja mistä alasta olet kiinnostunut, mutta ole ennakkoluuloton ja hae rohkeasti monenlaisia töitä! Seitsemänosaisessa Vinkkejä työnhakuun -videosarjassa annetaan neuvoja ja tukea työnhakuun sekä kerrotaan työelämän pelisäännöistä. Olet sitten kesätyötä hakeva tai suuntaamassa koulun jälkeen töihin, ota haltuun nämä neuvot työnhaun tueksi!

kesäyrittäjä

Kesäyrittäjä Kampanja

Kesäyrittäjä on TATin maksuton matalan kynnyksen kesäajan yrittäjyysohjelma, joka tukee sinua kokeilemaan yrittäjyyttä. Voit siis kehittää omasta yritysideastasi itsellesi kesätyön!
Kesäyrittäjä-ohjelma on suunnattu 17-29-vuotiaille ja mukaan haetaan omalla yritysidealla. Idean ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa täydellinen. Tärkeintä on, että sinulla on alustava ajatus siitä, millaista yritystoimintaa ja miten lähtisit kesällä kokeilemaan. Me autamme sinua kehittämään ideaasi eteenpäin ja valitsemaan sille sopivan yritysmuodon!

Lue ohjelmasta lisää

Mitä muuta teemme?