TALOUSSANKARI JUNIOR

Taloussankari Junior opettaa tekemään kulutukseen ja rahaan liittyviä fiksuja valintoja

Tässä tarinallisessa mobiilipelissä jokainen valinta vaikuttaa pelaajan omaan talouteen, hyvinvointiin sekä ympäristöön. Taloussankari Junior mobiilipeli auttaa alakouluikäisiä hahmottamaan henkilökohtaisen talouden hallinnan osia ja kannustaa tekemään arjessa harkittuja valintoja. Kokonaisuudet sisältävät myös valmiit tuntisuunnitelmat oppitunneille opetuksen tueksi. Taloussankari-tehtäväsisältömme ovat valmiita oppituntikokonaisuuksia, joita voit käyttää myös osina. Voitte pelata oppilaiden kanssa yhden tai useamman peliosion ja tehdä niihin kuuluvia tehtäviä.

Tervetuloa pelaamaan Taloussankari Junioria!

Pelin ovat toteuttaneet Talous ja nuoret TAT, Ekokumppanit, Nordea ja 10monkeys. Tekemistä ovat tukeneet Tampereen kaupunki ja ympäristöministeriö. Peli soveltuu 4.–6.-luokkalaisille. Peliä voi pelata itsenäisesti tai opettajan johdolla. Tuntimateriaalit opettajan työn tueksi löytyvät alta.

 

Siirry peliin

Katso tuntimateriaalit ja muut aineistot:

Mitä muuta teemme?

Katso TATin muut palvelut, joiden tavoite on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä