TALOUSSANKARI

Taloussankari yläluokille

Tervetuloa pelaamaan Taloussankaria!

Taloussankari-pelin ovat toteuttaneet ja taloussisällön suunnitelleet TAT, Nordea ja Pörssisäätiö. Teknisestä toteutuksesta on vastannut peliyhtiö 10Monkeys. Peli on suunnattu noin 13–17-vuotiaille ja se on maksutta kaikkien pelaajien käytössä. Taloussankari soveltuu erittäin hyvin eri oppituntien sisällöksi ja olemmekin tuottaneet siitä viisi valmista oppituntisisältöä. Peliä voi pelata paitsi suomeksi, myös ruotsiksi ja englanniksi. Pelin lisäksi järjestämme vuosittain kahdeksasluokkalaisille suunnatun joukkuemuotoisen Taloussankari-kilpailun.

Siirry peliin

Taloussankari-mobiilipeli johdattaa arjen rahataitoihin

Pelin avulla tutustut oman talouden hallintaan, säästöjen ja kuluttamisen sopusointuun sekä arvopaperikauppaan. Parhaiten pelissä pärjää se, joka hallitsee talousasioissa kokonaisuuden ja kartuttaa rahasaldon lisäksi kokemuksia. Mobiilipeli auttaa nuoria hahmottamaan henkilökohtaisen talouden hallinnan osia ja kannustaa tekemään arjessa harkittuja valintoja. Kokonaisuudet sisältävät myös valmiit tuntisuunnitelmat oppitunneille opetuksen tueksi. Taloussankari-tehtäväsisältömme ovat valmiita oppituntikokonaisuuksia, joita voit käyttää myös osina. Voitte pelata oppilaiden kanssa yhden tai useamman peliosion ja tehdä niihin kuuluvia tehtäviä.

 

Kumppanit:

Tervetuloa Taloussankari-kilpailun opettajien kisainfoon!

Mikä on Taloussankari-kilpailu? Miten valmistautua kisaan? Miten osallistua? Mitkä palkinnot?
Tule kuulemaan kisajärjestäjien Nordean, Pörssisäätiön ja TATin vastaukset ja vinkit opettajille järjestettävään kisainfoon.
Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen

eija.seppanen@tat.fi