YRITTÄJYYS

Yrittäjäksi on monta reittiä

Haaveiletko yrittäjäksi ryhtymisestä? Yrittäjällä täytyy olla idea ja vankka osaaminen jossain asiassa. Jos lisäksi uskoo ideaansa ja on valmis tekemään töitä sen eteen, yrittäjyyttä kannattaa kokeilla. Katso alta vinkkejä ja videoita yrittäjyydestä.

Yrittäjätarinoita

Yrittäjyys kannattaa!

Yrittäjä on oman itsensä työnantaja. Yrittäjyys eroaa perinteisestä palkkatyöstä siten, että palkkatyössä työnantaja ja/tai työpaikka on yleensä jonkun toisen perustama, omistama ja hallinnoima yritys.

Yritykset palkkaavat työntekijöitä, joiden tekemällä työllä mahdollistetaan yrityksen toiminnan jatkuminen. Työntekijän työ vastaa siis yrityksen toiminnan tarpeisiin. Yritys ja sen perustanut yrittäjä taas pyrkivät vastaamaan yhteiskunnassa esiintyviin tarpeisiin ja toiveisiin. Sekä yrittäminen että palkkatyö ovat työn muotoja, mutta ne vastaavat työn tarpeisiin eri tasoilla ja tavoilla.

yrittäjyystesti

Testaa taitosi yrittäjänä! Yrittäjällä tulee olla idea ja vankka osaaminen.

Yrittäjyystesti

Mitä teemme?

Katso TATin muut palvelut, joiden tavoite on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä

4.lk Taloussankari Junior

8.lk Taloussankari

8.-9.lk TET-palvelut

2. aste TATIN Sijoittajakoulu

Duunikoutsi

Yrittäjyys

Talousosaamisen kehittämisen hanke

Osaamiskeskus Kentauri