/ Artikkeli

Parhaat podcastit – 8 podcastia rahasta, työelämästä ja yrittäjyydestä!

Podcastit ovat hyvä tapa kuluttaa aikaa ja oppia samalla uutta! Alta löydät parhaat podcastit rahasta, työstä, yrittäjyydestä ja muista tärkeistä ajankohtaisista aiheista.

Parhaat podcastit rahasta

 

Puhu rahasta -podcast 

Meidän omassa podcastissa puhutaan rahasta ja sen tienaamisesta. Miten napataan unelmien kesätyö, miten rahavaikeuksista selvitään, voiko rahalla pelastaa maailman ja mikä on menestyvän Youtube-kanavan salaisuus? Jaksoissa vierailijoina mm. tubettajat Molybros, Gasellien Hätä-Miikka, vuoden sijoittaja 2019 ja bloggaajatähti Julia Thurén, sekä monta nuorta, jotka jahtaavat omia unelmiaan! 

Rahapuhetta  

OP:n podcast Rahapuhetta sukeltaa tarkemmin oman talouden hallinnan salaisuuksiin. Mikä on hyvää velkaa, mikä huonoa? Miksi rahasta on vaikeaa puhua? Vieraina mm. tubettaja Sita Salminen ja sijoittamisen asiantuntijoita. 

Julia Thurén: Melkein kaikki rahasta 

Meidänkin Puhu rahasta- podcastissa vieraillut Julia Thurén  kertoo podcastissaan rahajutuista vähän jo aikuisimmille tyypeille, mutta osa jaksoista esim ”Sijoittamisen ABC” ja ”Kaveripiirissäni on iilimato! – Näin raha hiertää ystävyyssuhteita” sopivat myös nuorille. 

Mimmit sijoittaa 

Mimmit sijoittaa -podissa puhutaan rahasta, sijoittamisesta, säästämisestä ja kaikesta mitä kaupunkilaismimmin elämään kuuluu. Nimestään huolimatta podcast soveltuu kaikkien sukupuolten edustajille. Jos esimerkiksi koronaviruksen vaikutukset talouteen kiinnostavat, löydät tästä podcastistä mielenkiintoista pohdintaa ajankohtaisista aiheista. 

 

Parhaat podcastit työelämästä ja yrittäjyydestä

 

Career girl 

Marianne Lehikoisen juontamassa Career girl -podcastista saat motivaatiota ja ihan oikeita vinkkejä työelämästä ja yrittäjyydessä menestymiseen! Mariannen ajatuksia yrittäjyydestä voit kuunnella myös Puhu Rahasta -podcastin kakkoskaudella!

Ylös ja yritä! 

Ylös ja yritä -podcast on nuorille suunnattu yrittäjyyteen rohkaiseva ja viihdyttävä podcast. Juontajina Lari Lehto ja Jone Korpi.

Sulamispiste by Jolle Harkimo 

Diili-ohjelmasta tuttu Joel Harkimo luotsaa Sulamispiste-nimistä podcastia. Jokaisessa jaksossa on vieraana julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Tunne huominen 

Maaliskuussa alkanut Tunne huominen -podcastissa ääneen pääsevät Xamkin opettajat, tutkijat sekä opiskelijat. Keskustelunaiheina on mm. miten vastuullisuus ja kestävä kehitys vaikuttavat työelämään ja mitä valmistumisen jälkeen tapahtuu. Podia juontaa tubettaja Ilona Ylikorpi.