/ Rekry

Ansvarig handledare, Företagsbyn Österbotten

Vi söker svenskspråkiga deltidsanställda till Företagsbyn för skolelever i Vasa!

Vi söker ansvariga handledare på deltid till TAT:s Företagsby Österbotten i Vasa för att förverkliga världens bästa skoldag.

Företagsbyn för lågstadiet är en lärandemiljö där sjätteklassare simulerar olika yrken och samhällets funktion i miniatyr. I Företagsbyn för högstadiet bildar niondeklassare team och leder riktiga företag på en upplevelsefull spelarena.

Dina arbetsuppgifter i Företagsbyn inkluderar att ta hand om tidtabellerna och de praktiska arrangemangen för evenemangsdagarna, leda dagen och hjälpa eleverna. Hör mer om en exempeldag i Företagsbyn för lågstadiet i denhär videon! 

Hos oss kan du flexibelt inverka på hur mycket du arbetar per vecka. Arbetet går utmärkt att göra till exempel vid sidan om studier. Vår verksamhet är tvåspråkigt och vi söker handledare för de svenska Företagsby-dagarna för både sjätteklassister och niondeklassister. I våra svenska Företagsby-dagar deltar skolor från hela Österbotten.

Vi ger dig en omfattande och högklassig introduktion till arbetet. Det räcker till att du vill lära dig nya saker och att du genuint vill jobba med barn och ungdomar.

Så här lyckas du som ansvarig handledare

  • Du har en inspirerande attityd
  • Du har förmågan att reagera på snabbt förändrade situationer
  • Du gillar att uppträda
  • Du är svenskspråkig

Hur det är att jobba på TAT

På TAT kommer du att vara en del av en rikstäckande grupp som dagligen blir entusiastisk över sitt arbete. Vi arbetar tillsammans, uppmuntrar andra och har också roligt. Du kommer att få ge barn och unga upplevelser av framgång och samtidigt lära dig mer själv.

Här finns några utdrag ur feedback från våra ansvariga handledare:

“Arbetsgemenskapen där är den härligaste”

 “Den mest flexibla arbetsplatsen där jag någonsin varit.”

“Betydelsefullt arbete i en fantastisk miljö. Jag kan påverka ett barns upplevelse.”

TAT är en arbetsgivare som vill främja mångfalden i arbetslivet och vi hoppas att vi får sökande i alla åldrar och kön, med olika språkliga och kulturella bakgrund och från olika minoriteter.


Anställning 

Anställningen är deltid och tidsbegränsad. Arbetet inleds i februari 2023 och avslutas i maj 2023. Under läsåret kommer du att arbeta i enlighet med det antal timmar som anges i avtalet, och din arbetstid kommer att vara 3,5–7 timmar under vardagar mellan klockan 8 och 16. Du kan önska dig ett antal arbetstimmar som passar din situation och det är också möjligt att påverka det under läsåret, det kan exempelvis vara 2–5 skift per vecka. Under februari och maj har vi mest arbetsturer att erbjuda medan under mars och april har vi färre arbetsturer. Ifall du vill, kan du i ansökan skriva hur många turer du har möjlighet att göra i veckan.

Lönen är 12,24 €/timme.

Vänligen beakta att personer som arbetar med barn (under 18 år) ska uppvisa lagenligt straffregisterutdrag innan de tar emot arbetsuppgiften.

Arbetsintervjuerna hålls i januari och arbetet börjar i februari 2023.

Blev du taggad? Sök så fort som möjligt och lägg med ansökan och även din CV.

Tillägsinformation: Sakkunnig, Företagsbyn Österbotten, jenni.haapala@tat.fi, 050-5734131

Sök nu