/ Rekry

Asiantuntija, TAT Yrityskylä Espoo

Etsimme TAT Yrityskylä Espoon vastuuohjaajatiimistä ja oppimisympäristöstä vastaavaa asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Tavoitteenamme Talous ja nuoret TATissa on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Teemme töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa. Olemme alamme merkittävin ja vaikuttavin toimija.

Pääasiallisina tehtävinäsi on itsenäinen esihenkilötyö sekä kahdesta Yrityskylä-oppimisympäristöstä vastaaminen. Esihenkilönä vastaat yli kymmenestä osa-aikaisesta (vastuuohjaajat) sekä kahdesta kuukausipalkkaisesta työntekijästä (kyläkoordinaattorit).  Tämän lisäksi vastaat Yrityskylä Espoon pedagogisista sisällöistä ja niiden kehittämisestä. Koordinoit Yrityskylä-päivien toteutumista olemalla opettajien pääasiallinen yhteyshenkilö.

Yrityskylä Espoossa toimii Yrityskylä Alakoulu sekä Yrityskylä Yläkoulu. Lukuvuoden aikana oppimisympäristöissä vierailee yhteensä lähes 12 000 lähikuntien oppilasta opettajineen. Yrityskylä Espoon oppimisympäristöjen toimintaa järjestetään suomeksi ja ruotsiksi. Asiantuntijana ja esihenkilöroolisi kautta varmistat Yrityskylä-päivien riittävän henkilöstömäärän, huolehdit työvuorosuunnittelusta sekä vastaat oppimisympäristöjen turvallisuudesta ja oppimisvälineistä.

Töissä TATissa

TATissa olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Toimit osana TATin aluetoimisto Espoon tiimiä, johon kuuluu kumppanuuspäällikkö ja palveluasiantuntija, sinun ja aiemmin mainittujen tiimiläistesi (kyläkoordinaattorit ja osa-aikaiset vastuuohjaajat) lisäksi. Esihenkilösi on Yrityskylän johtaja, joka työskentelee Helsingissä.

Tässä muutama ote vastuuohjaajiemme palautteista:

“Siellä on ihanin työyhteisö”,  

“Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”,

Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tehtävään valitulta edellytetään

  • kasvatustieteen koulutusta ja/tai pedagogista osaamista
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • organisointi- ja priorisointikykyä sekä ajankäytön hallintaa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • intoa kohdata opettajia ja nuoria
  • esihenkilökokemus katsotaan hyödyksi
  • ruotsin kielen taito katsotaan hyödyksi

Haku on auki 26.7. asti. Liitä hakemuksen yhteyteen CV sekä palkkatoiveesi. Työsuhde-edut käytännön mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Kaisa Koistinen, p. 050 530 3969. Voit soittaa 28.6. klo 10-11 sekä 30.6. klo 13-14.

Haastattelut järjestetään 8.8. sekä 9.8. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa, toiveemme on syyskuun alussa.

Hae työpaikkaa