/ Rekry

Asiantuntija, TATin palvelut

Etsimme TATin palvelujen asiantuntijaa Itä-Suomeen!

Talous ja nuoret TAT etsii joukkoonsa

TATin palvelujen asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itä-Suomeen

Talous ja nuoret TAT haluaa, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Teemme töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa. Olemme alamme merkittävin ja vaikuttavin toimija.

Vuoden 2022 alusta TATin aluetoimintatyötä vahvistetaan TATin palvelujen asiantuntijatehtävillä. Itä-Suomen alueella on avoinna päätoiminen ja vakituinen asiantuntijan tehtävä. Tehtävään kuuluu sekä TATin palvelujen jalkauttamista alueelle, sekä esihenkilötyötä Yrityskylän toimintaan liittyen Joensuussa.

Tehtäväsi

Pääasialliset tehtävät liittyvät TATin palvelupolun jalkauttamiseen Itä-Suomen alueen peruskouluihin ja toiselle asteelle. Tulet pitämään ja vastaamaan alueellisista opettajankoulutuksista. Tämän lisäksi teet sisällöntuotantoa yhdessä teema-asiantuntijoidemme kanssa. Teet myös vaikuttamistyötä alueella esim. pitämällä asiantuntijapuheenvuoroja, osallistumalla alueellisten työryhmien työskentelyyn ja palvelujen markkinoimalla messuilla/tapahtumissa. Tätä työtä tulet tekemään koko Itä-Suomen alueella, ja tehtävään kuuluu olennaisesti matkustaminen.

TATin palvelujen jalkauttamisen lisäksi toimit osana vuodesta Yrityskylä Itä-Suomen Joensuun toimipisteen esihenkilönä. Koordinoit myös Yrityskylä-päivien toteutumista, olemalla opettajien pääasiallinen yhteyshenkilö.

Ensisijainen toimipisteesi on Kuopiossa, ja toissijainen Joensuussa. Toiminta-alueesi on koko Itä-Suomen alue. Tehtäviisi kuuluu matkustaminen. Toimit osana Itä-Suomen tiimiä, johon kuuluu kumppanuuspäällikkö, Yrityskylä-asiantuntija, kyläkoordinaattorit sekä osa-aikaiset vastuuohjaajat. Esihenkilösi on TATin aluepalvelujen johtaja, joka työskentelee Helsingissä.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä. Haluamme rohkaista työnhakijoita useista eri taustoista hakemaan työtehtäviämme.

Liitä hakemuksen yhteyteen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Tenhunen-Ruotsalainen, p. 040 545 2198. Voit soittaa klo 13-16 välisenä aikana 29.12 ja 30.12.

Haastattelut pidetään 14.1. Toivomme että voisit aloittaa tehtävässäsi mahdollisimman pian.

Haku alkaa 21. joulukuuta 2021 ja päättyy 4. tammikuuta 2022, klo 23.59.

Tehtävään valitulta edellytetään:

  • pedagogista osaamista
  • myynnillistä, aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
  • intoa kohdata päättäjiä, rehtoreita, opettajia ja nuoria
  • mahdollisuutta matkustamiseen
  • esihenkilökokemus katsotaan hyödyksi

HAE TYÖPAIKKAA