/ Rekry

Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä koululaisten Yrityskyliin Vaasaan ja Seinäjoelle!

Tule tekemään todeksi maailman parasta koulupäivää.

Haemme lukuvuodelle 2023–2024 uusia innokkaita vastuuohjaajia Yrityskylä Pohjanmaalle Vaasaan ja Seinäjoelle!

Yrityskylä Alakoulu on oppimisympäristö, jossa kuudesluokkalaiset simuloivat erilaisia ammatteja ja yhteiskunnan toimintaa pienoiskoossa. Yrityskylä Yläkoulussa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeita yrityksiä elämyksellisellä peliareenalla.

Työtehtäviisi Yrityskylässä kuuluu tapahtumapäivien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, päivän juontaminen sekä oppilaiden avustaminen.

Meillä pääset vaikuttamaan joustavasti siihen, kuinka paljon teet töitä viikossa. Työ sopiikin mainiosti esimerkiksi opintojen oheen.

Tarjoamme sinulle kattavan ja laadukkaan perehdytyksen työhön. Riittää, että tahdot oppia uutta ja sinulla on aito halu tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa.

 

Näin onnistut vastuuohjaajana

  • Sinulla on innostava asenne
  • Pystyt reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin
  • Pidät esiintymisestä
  • Kielitaidolta odotamme, että osaat lukea oppilaiden tehtäviä ja ohjata oppilaita tehtävien tekemisessä suomen kielellä.

 

Yrityskylässä olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Pääset tarjoamaan lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia ja samalla opit itse lisää!

Haluamme edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen. Palkka on 12,42 €/tunti.

Huomioithan, että yhdistymme kesäkuussa Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa ja uuden yhdistyksemme nimeksi tulee Nuorten yrittäjyys ja talous NYT, josta tulee näin ollen myös työnantajasi.

Lue alta tarkemmat paikkakuntakohtaiset ilmoitukset ja hae 4.6. mennessä! Odotamme jo innolla hakemuksia!

Käy kurkkaamassa myös TATin Instagramista, mitä kaikkea Yrityskylässä tapahtuu ja miltä näyttää vastuuohjaajan työpäivä.

“Siellä on ihanin työyhteisö”

 “Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”

“Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

Vaasa

Seinäjoki