/ Rekry

Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä koululaisten Yrityskyliin ympäri Suomen!

Etsimme lukuvuodelle 2022–2023 osa-aikaisia vastuuohjaajia TATin Yrityskyliin tekemään todeksi maailman parasta koulupäivää. Haemme uusia työntekijöitä Espooseen, Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon, Lahteen, Lappeenrantaan, Ouluun, Rovaniemelle, Seinäjoelle, Tampereelle, Turkuun ja Vaasaan.

Yrityskylä Alakoulu on oppimisympäristö, jossa kuudesluokkalaiset simuloivat erilaisia ammatteja ja yhteiskunnan toimintaa pienoiskoossa. Yrityskylä Yläkoulussa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeita yrityksiä elämyksellisellä peliareenalla.

Työtehtäviisi Yrityskylässä kuuluu tapahtumapäivien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, päivän juontaminen sekä oppilaiden avustaminen. Esimerkkipäivästä Yrityskylä Alakoulussa kuulet lisää tällä videolla!

Meillä pääset vaikuttamaan joustavasti siihen, kuinka paljon teet töitä viikossa. Työ sopiikin mainiosti esimerkiksi opintojen oheen.

Tarjoamme sinulle kattavan ja laadukkaan perehdytyksen työhön. Riittää, että tahdot oppia uutta ja sinulla on aito halu tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa.

Näin onnistut vastuuohjaajana

  • Sinulla on innostava asenne
  • Pystyt reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin
  • Pidät esiintymisestä
  • Kielitaidolta odotamme, että osaat lukea oppilaiden tehtäviä ja ohjata oppilaita tehtävien tekemisessä suomen kielellä.

Töissä Talous ja nuoret TATissa

TATissa olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Pääset tarjoamaan lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia ja samalla opit itse lisää.

Tässä muutama ote vastuuohjaajiemme palautteista:

“Siellä on ihanin työyhteisö.”

”Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”

“Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

 

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen. Palkka on 12,24 €/tunti.

Lue alta paikkakuntakohtaiset ilmoitukset ja hae 8.5. mennessä!

Espoo ja Helsinki

Esbo och Helsingfors, svenskspråkiga

Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Lappeenranta
Oulu
Rovaniemi

Seinäjoki
Tampere
Turku

Åbo, svenskspråkiga
Vaasa

Kysymyksiä ja vastauksia vastuuohjaajan työstä löytyy myös viime syksyn Instagram-livestä.