/ Rekry

Haemme kyläkoordinaattoreita Kuopioon, Ouluun ja Rovaniemelle

Etsimme kyläkoordinaattoria TATin Yrityskyliin Itä-Suomeen, Pohjois-Pohjanmaalle sekä Lappiin tekemään todeksi maailman parasta koulupäivää.

Yrityskylä Alakoulu on oppimisympäristö, jossa kuudesluokkalaiset simuloivat erilaisia ammatteja ja yhteiskunnan toimintaa pienoiskoossa. Yrityskylä Yläkoulussa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeita yrityksiä elämyksellisellä peliareenalla.

Monipuolinen työnkuva lasten ja nuorten parissa 

Työtehtävääsi Yrityskylässä kuuluu tapahtumapäivien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, päivän juontaminen sekä oppilaiden avustaminen. Esimerkkipäivästä Yrityskylä Alakoulussa kuulet lisää tällä videolla! Työtehtäviin kuuluu myös Yrityskylän arkeen liittyviä töitä, esim. tilausten tekemistä, materiaalien päivittämistä ja Yrityskylä-päivien koordinointiin liittyviä tehtäviä. Työhön liittyy myös ohjaajien kouluttamista. Tehtävä saattaa sisältää oman esihenkilön sijaistamista esim. vastuuohjaajien esihenkilötyössä.

Töissä TATissa

TATissa olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Pääset tarjoamaan lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia ja samalla opit itse lisää.

Tässä muutama ote työntekijöidemme palautteista:

“Siellä on ihanin työyhteisö”

 “Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”

“Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde

Työaika on pääasiassa 8-16 välillä. Työskentelet osana oman kylän tiimiä, jossa mukana ovat kumppanuuspäällikkö, asiantuntija sekä vastuuohjaajat. Asiantuntija toimii esihenkilönäsi.

Lue alta paikkakuntakohtaiset ilmoitukset ja hae 8.5. mennessä!

Kuopio
Oulu
Rovaniemi

Huomasitko, että etsimme myös osa-aikaisia työntekijöitä Yrityskyliin ympäri Suomen?

Lue lisää vastuuohjaajarekrystä