/ Rekry

Kyläkoordinaattori, Yrityskylä Joensuu

Monipuolinen ja vaikuttava uusi työnkuva lasten ja nuorten parissa Joensuussa!

Kyläkoordinaattori, Yrityskylä Joensuu

Haemme kyläkoordinaattoria Yrityskylä Yläkouluun Joensuuhun!

Talous ja nuoret TATin Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu oppimiskokonaisuus taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti yhdeksällä alueella ja tavoittaa lukuvuosittain lähes 90 000 oppilasta ympäri Suomea. Yrityskylä toimii yhteistyössä kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa.

Monipuolinen ja vaikuttava uusi työnkuva lasten ja nuorten parissa 

TATin toiminnan laajentuessa haemme tiimiimme kyläkoordinaattoria määräaikaiseen työnkuvaan Yrityskylä Yläkoulun oppimisympäristöön Joensuuhun.

Kyläkoordinaattorin työtehtäviin kuuluu suurilta osin lasten ja nuorten ohjaamistyötä osana vastuuohjaajien tiimiä. Ohjaamisen lisäksi kyläkoordinaattorille kuuluu Yrityskylän arkeen liittyviä töitä, esim. tilausten tekemistä, materiaalien päivittämistä, yhteydenottoja kouluille sekä muita Yrityskylän pelipäivien koordinointiin liittyviä tehtäviä. Työhön voi liittyä myös toiminnan esittelyä mahdollisille vierailuryhmille, sekä mahdollisesti koulutusten pitämiseen osallistumista. Tehtävä saattaa sisältää oman esihenkilön sijaistamista.

Pääset työskentelemään osaksi Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa. Töitä tehdään innovatiivisessa oppimisympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Etsimme sinua, oma-aloitteista kyläkoordinaattoria, joka pystyy toimimaan joustavasti Yrityskylän pelipäivien aikana. Sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, toimit mielelläsi nuorten ohjaamisen parissa sekä osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä. Haluamme rohkaista työnhakijoita useista eri taustoista hakemaan työtehtäviämme.

Työsuhde

Työsuhde on määrä-aikainen ajalla 1.2.2022-31.5.2022 ja alkuun osa-aikainen (60% työaika helmikuussa, 100% maalis-toukokuussa). Työaika on pääasiassa klo 8-16 välillä. Työskentelet osana vastuuohjaajien tiimiä Joensuussa, mutta tiimiisi kuuluvat myös asiantuntija ja kumppanuuspäällikkö, joiden pääasiallinen työpiste sijaitsee Kuopiossa. Asiantuntijana työskentelevä henkilö on esihenkilösi.

Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Työsuhde-edut käytännön mukaisesti.

Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Haastattelut pidetään viikolla 3 etäyhteyksien kautta. Työt alkavat perehdytyksellä Kuopiossa viikolla 5.

Lisätiedot: TATin palveluasiantuntija, ville.saviluoto@tat.fi / 050 321 7991

Haku alkaa 20. joulukuuta 2021 ja päättyy 9. tammikuuta 2022, klo 23.59.

Työsuhteen tyyppi: määrä-aikainen

Etsimämme henkilö

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
  • Tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä kuten ohjaamisesta
  • Sinulla on aktiivinen ote työhön ja nautit monipuolisesta työstä
  • suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa
  • esiintyminen sujuu sinulta luontevasti

HAE TYÖPAIKKAA