/ Rekry

Vastuuohjaaja, TAT Yrityskylä Joensuu

Haemme uusia vastuuohjaajia Yrityskylä Yläkouluun Joensuuhun kevätlukukaudelle 2022!

Haemme uusia vastuuohjaajia Yrityskylä Yläkouluun Joensuuhun kevätlukukaudelle 2022!

Talous ja nuoret TATin Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu oppimiskokonaisuus taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti yhdeksällä alueella ja tavoittaa lukuvuosittain jo 97 000 oppilasta ympäri Suomea. Yrityskylä toimii yhteistyössä kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa.

Monipuolinen ja vaikuttava työnkuva lasten ja nuorten parissa

Yrityskylässä työskentelee lähes 100 osa-aikaista vastuuohjaajaa ympäri Suomen. Vastuuohjaajillamme on merkittävä rooli yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-päivän onnistumisessa. Pääset työskentelemään osaksi Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa.

Vastuuohjaajana keskeisimpiä tehtäviäsi on ohjata oppilaita, ylläpitää oppimisympäristöä ja materiaaleja sekä huolehtia niiden siisteydestä. Lisäksi toimit Yrityskylä-päivien juontajana sekä huolehdit yhdessä muiden vastuuohjaajien ja kyläkoordinaattorin kanssa, että päivä etenee aikataulun mukaisesti.

Pääset tekemään työtä innovatiivisessa oppimisympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Vastuuohjaajana saat arvokasta ohjauskokemusta sekä opit epävarmuuden sietämistä.

Etsimme sinua, oma-aloitteista vastuuohjaajaa, joka pystyy toimimaan joustavasti Yrityskylä-päivän aikana. Asenteesi on lapsilähtöinen ja toimit mielelläsi lasten ja nuorten kanssa sekä kykenet motivoimaan heitä uusien asioiden pariin. Osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Työntekijöiden kielitaidolta odotamme, että hän osaa ohjata oppilaita tehtävien tekemisessä suomen kielellä ja käydä keskusteluja myös englannin kielellä.

Työsuhde

Etsimme vastuuohjaajia maaliskuussa avattavaan Yrityskylä Yläkoulun oppimisympäristöön Joensuuhun. Kyseessä on määräaikainen työsuhde ajalle 1.3.2022-31.5.2022. Vastuuohjaajat työskentelevät uudessa Yrityskylä Yläkoulun oppimisympäristössä Joensuussa.

Työaika vaihtelee kolmesta seitsemään tuntiin päivässä, noin klo 8-16 välillä. Työskentelet kevätlukukauden 2022 aikana sopimuksen mukaisen tuntimäärän verran, 2-4 vuoroa viikossa, lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja, jolloin Yrityskylät ovat kiinni. Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Esihenkilönäsi toimii asiantuntijan työtehtävissä toimiva henkilö, jonka pääasiallinen työpiste on Kuopiossa. Tiimiisi kuuluu myös kyläkoordinaattori, joka työskentelee Joensuussa.

Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Haastattelut pidetään etäyhteyksien kautta viikolla 6. Työt alkavat perehdytyksellä Kuopiossa viikolla 9 ja jatkuvat Joensuussa toukokuun loppuun.

 

Lisätiedot: TATin palveluasiantuntija Ville Saviluoto, ville.saviluoto@tat.fi / 050 3217991

Haku alkaa 10. tammikuuta 2022 ja päättyy 30. tammikuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, määräaikainen