/ Rekry

Vastuuohjaaja / Yrityskylä Häme

Haemme uusia vastuuohjaajia Yrityskylä Hämeeseen kevätlukukaudeksi 2022!

Talous ja nuoret TATin Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu oppimiskokonaisuus taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti yhdeksällä alueella ja tavoittaa lukuvuosittain lähes 90 000 oppilasta ympäri Suomea. Yrityskylä toimii yhteistyössä kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa.

Monipuolinen ja vaikuttava työnkuva lasten ja nuorten parissa

Yrityskylässä työskentelee lähes 100 osa-aikaista vastuuohjaajaa ympäri Suomen. Vastuuohjaajillamme on merkittävä rooli kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-päivän onnistumisessa. Pääset työskentelemään osaksi Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa.

Vastuuohjaajana keskeisimpiä tehtäviäsi on ohjata oppilaita ja ohjaajia, ylläpitää oppimisympäristöjä ja niiden materiaaleja sekä huolehtia niiden siisteydestä. Lisäksi toimit Yrityskylä-päivien juontajana sekä huolehdit yhdessä muiden työntekijöiden kanssa, että päivä etenee aikataulun mukaisesti.

Pääset tekemään työtä innovatiivisissa oppimisympäristöissä, joissa jokainen päivä on erilainen. Vastuuohjaajana saat arvokasta ohjauskokemusta sekä opit epävarmuuden sietämistä.

Etsimme sinua, oma-aloitteista vastuuohjaajaa, joka pystyy toimimaan joustavasti Yrityskylä-päivän aikana. Asenteesi on lapsilähtöinen ja toimit mielelläsi lasten ja nuorten kanssa sekä kykenet motivoimaan heitä uusien asioiden pariin. Osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Työntekijöiden kielitaidolta odotamme, että hän osaa lukea oppilaiden tehtäviä ja ohjata oppilaita tehtävien tekemisessä suomen kielellä.

Työsuhde

Etsimme vastuuohjaajia Yrityskylä Hämeen oppimisympäristöihin Lahteen kevätlukukaudeksi 2022 määräaikaiseen työsuhteeseen. Vastuuohjaajat työskentelevät sekä ala- että yläkoulun oppimisympäristöissä.

Työaika vaihtelee kolmesta seitsemään tuntiin päivässä klo 8-16 välillä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä tuntisopimuksella tai tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä. Työ sopii sinulle, joka haluat tehdä reilusti vuoroja (3-5 vuoroa / vk) sekä sinulle, joka haluat joustavan työn (1-2 vuoroa / vk tai tarvittaessa töihin kutsuttava) esimerkiksi opiskelun oheen. Työvuorojen määrästä sovitaan jokaisen vastuuohjaajan kanssa erikseen. Työstä maksettava palkka on 11,5/12 €/h.

Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Nopeus on valttia: olemme heti yhteydessä potentiaalisiin hakijoihin ja saatamme tehdä valintoja nopealla aikataululla, jopa ennen 5.12.

Haastattelut pidetään viikoilla 46-50. Työt alkavat viikolla 1.

Lisätiedot: Aluekoordinaattori Pia Sillanpää, pia.sillanpaa@tat.fi / 050 4339456

HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN