/ Rekry

Vastuuohjaajia pääkaupunkiseudulle

Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä koululaisten Yrityskyliin pääkaupunkiseudulle!

Etsimme osa-aikaisia vastuuohjaajia Espoossa ja Helsingissä sijaitseviin TATin Yrityskyliin tekemään todeksi maailman parasta koulupäivää.

Yrityskylä Alakoulu on oppimisympäristö, jossa kuudesluokkalaiset simuloivat erilaisia ammatteja ja yhteiskunnan toimintaa pienoiskoossa. Yrityskylä Yläkoulussa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeita yrityksiä elämyksellisellä peliareenalla.

Työtehtäviisi Yrityskylässä kuuluu tapahtumapäivien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, päivän juontaminen sekä oppilaiden avustaminen. Esimerkkipäivästä Yrityskylä Alakoulussa kuulet lisää tällä videolla! 

Meillä pääset vaikuttamaan joustavasti siihen, kuinka paljon teet töitä viikossa. Työ sopiikin mainiosti esimerkiksi opintojen oheen. Yrityskylän toimintaa on suomeksi ja ruotsiksi.

Yrityskylä Espoossa työskentelet pääsääntöisesti sekä Yrityskylä Alakoulussa että Yrityskylä Yläkoulussa (Nihtisilta). Yrityskylä Helsinki-Vantaan Alakoulussa työskentelet pääsääntöisesti vain Alakoulun toimipisteellä (Vanhankaupunginkoski). Toivomme, että voit tehdä vuoroja oman kotikyläsi lisäksi myös muissa pääkaupunkiseudun Yrityskylissä. Yrityskylä  Vi har verksamhet även på svenska, så meddela i din ansökan ifall du kan svenska.

Tarjoamme sinulle kattavan ja laadukkaan perehdytyksen työhön. Riittää, että tahdot oppia uutta ja sinulla on aito halu tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa.

Näin onnistut vastuuohjaajana

  • Sinulla on innostava asenne
  • Pystyt reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin
  • Pidät esiintymisestä
  • Kielitaidolta odotamme, että osaat ohjata oppilaita tehtävien tekemisessä suomen kielellä. Det är ett stort plus ifall du kan svenska! Meddela i så fall detta i ansökan.

Töissä TATissa

TATissa olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Pääset tarjoamaan lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia ja samalla opit itse lisää.

Tässä muutama ote vastuuohjaajiemme palautteista:

“Siellä on ihanin työyhteisö”

 “Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”

“Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

 

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen. Kyseessä on avoin haku ja voit hakea työpaikkaa milloin tahansa, täytämme avoinna olevat paikat sopivien hakijoiden löydyttyä nopeallakin aikataululla. Työ alkaa aikaisintaan syyskuun alussa 2022 ja päättyy toukokuussa 2023. Työskentelet lukuvuoden aikana sopimuksen mukaisten tuntimäärien mukaisesti ja työaikasi on 3,5-8h klo 8-16 välillä, tyypillisesti kuitenkin 7 tuntia päivässä. Voit toivoa tilanteeseesi sopivaa tuntimäärää ja siihen on mahdollista vaikuttaa myös lukuvuoden aikana, se voi olla esim. 2-4 vuoroa viikossa. Työpisteesi on pääsääntöisesti joko Yrityskylä Espoo (Nihtisilta) tai Yrityskylä Helsinki-Vantaa Alakoulu (Vanhankaupunginkoski).  Odotamme sinulta kuitenkin valmiutta tehdä vuoroja tarpeen tullen kaikissa pk-seudun Yrityskylissä.

Palkka on 12,24€/tunti.

Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisätiedot: Sini Värtinen, Asiantuntija, Yrityskylä Helsinki-Vantaa, sini.vartinen@tat.fi / 050 3431494

Talous ja nuoret TATin tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja haluaa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Teemme töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa.

Hae työpaikkaa