/ Rekry

Vastuuohjaajia Yrityskylä Pohjanmaalle Seinäjoelle

Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä koululaisten Yrityskylään Seinäjoelle!

Etsimme osa-aikaisia vastuuohjaajia TATin Yrityskyliin tekemään todeksi maailman parasta koulupäivää.

Yrityskylä Yläkoulussa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeita yrityksiä elämyksellisellä peliareenalla.

Työtehtäviisi Yrityskylässä kuuluu tapahtumapäivien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, päivän juontaminen sekä oppilaiden avustaminen. Esimerkkipäivästä Yrityskylä Alakoulussa kuulet lisää tällä videolla! 

Meillä pääset vaikuttamaan joustavasti siihen, kuinka paljon teet töitä viikossa. Työ sopiikin mainiosti esimerkiksi opintojen oheen.

Tarjoamme sinulle kattavan ja laadukkaan perehdytyksen työhön. Riittää, että tahdot oppia uutta ja sinulla on aito halu tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa.

Näin onnistut vastuuohjaajana

  • Sinulla on innostava asenne
  • Pystyt reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin
  • Pidät esiintymisestä
  • Kielitaidolta odotamme, että osaat lukea oppilaiden tehtäviä ja ohjata oppilaita tehtävien tekemisessä suomen kielellä.

Töissä TATissa

TATissa olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Pääset tarjoamaan lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia ja samalla opit itse lisää.

Tässä muutama ote vastuuohjaajiemme palautteista:

“Siellä on ihanin työyhteisö”

 “Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”

“Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kyseessä on avoin haku ja voit hakea työpaikkaa milloin tahansa, käsittelemme hakemuksia säännöllisin väliajoin. Yrityskylä Pohjanmaalla Seinäjoella töitä on lukuvuoden aikana lokakuusta maaliskuuhun. Työskentelet lukuvuoden aikana sopimuksen mukaisten tuntimäärien mukaisesti ja työaikasi on 3,5-7,5h klo 8-16 välillä. Voit itse vaikuttaa tuntimäärääsi lukuvuoden aikana, ja se voi olla esim. 1-5 vuoroa viikossa. Työpisteesi on Rytmikorjaamolla.

Palkka on 12,24€/tunti.

Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisätiedot: Asiantuntija Jenni Haapala, jenni.haapala@tat.fi, 050 573 4131

Hae työpaikkaa