/ Rekry

Vastuuohjaajia Yrityskylä Varsinais-Suomeen Turkuun

Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä koululaisten Yrityskylään Turkuun!

Etsimme osa-aikaisia vastuuohjaajia TATin Yrityskyliin tekemään todeksi maailman parasta koulupäivää.

Yrityskylä Alakoulu on oppimisympäristö, jossa kuudesluokkalaiset simuloivat erilaisia ammatteja ja yhteiskunnan toimintaa pienoiskoossa. Yrityskylä Yläkoulussa yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeita yrityksiä elämyksellisellä peliareenalla.

Työtehtäviisi Yrityskylässä kuuluu tapahtumapäivien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, päivän juontaminen sekä oppilaiden avustaminen. Esimerkkipäivästä Yrityskylä Alakoulussa kuulet lisää tällä videolla! 

Meillä pääset vaikuttamaan joustavasti siihen, kuinka paljon teet töitä viikossa. Työ sopiikin mainiosti esimerkiksi opintojen oheen. Halutessasi, voit myös tehdä useamman vuoron viikossa.

Tarjoamme sinulle kattavan ja laadukkaan perehdytyksen työhön. Riittää, että tahdot oppia uutta ja sinulla on aito halu tehdä töitä lasten ja nuorten kanssa.

Näin onnistut vastuuohjaajana

  • Sinulla on innostava asenne
  • Pystyt reagoimaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin
  • Pidät esiintymisestä
  • Kielitaidolta odotamme, että osaat lukea oppilaiden tehtäviä ja ohjata oppilaita tehtävien tekemisessä suomen kielellä.

Töissä TATissa

TATissa olet osa valtakunnallista, työstänsä päivittäin innostuvaa porukkaa. Teemme töitä yhdessä muita kannustaen ja pidämme myös hauskaa. Pääset tarjoamaan lapsille ja nuorille onnistumisen kokemuksia ja samalla opit itse lisää.

Tässä muutama ote vastuuohjaajiemme palautteista:

“Siellä on ihanin työyhteisö”

 “Joustavin työpaikka missä olen koskaan ollut.”

“Merkityksellistä työtä upeassa ympäristössä. Voin vaikuttaa jonkun lapsen kokemukseen.”

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen välillä 26.9.2022-31.5.2023. Työskentelet lukuvuoden aikana sopimuksen mukaisten tuntimäärien mukaisesti ja työaikasi on 3,5-7,5h klo 8-16 välillä. Voit itse vaikuttaa tuntimäärääsi lukuvuoden aikana, ja se voi olla esim. 1-5 vuoroa viikossa. Etsimme tehtävään erityisesti sellaisia henkilöitä, jotka voivat tehdä useamman vuoron viikossa. Työpisteesi on Turussa Kupittaalla (syyslukukaudella 2022) ja ydinkeskustassa (kevätlukukaudella 2023).

Palkka on 12,24€/tunti.

Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Haku on auki 14.9. saakka. Haastattelut pidetään 19.9. Työt alkavat viikolla 39.

Lisätiedot: Asiantuntija Heidi Hyytiä, heidi.hyytia@tat.fi, 040 840 5598

Hae työpaikkaa