FÖR UNGA

 

Vi jobbar för att du ska lyckas!

TAT jobbar för att varje ungdom ska bli inspirerad av arbetslivet, lära sig hantera sin ekonomi och vill fungera som en företagsam medlem av samhället. Vårt mål är alltså en bättre framtid för dig! Vi erbjuder verktyg och tjänster för det här, så att varje ungdom kan fungera som en aktiv påverkare i sitt eget liv.

TATs tjänster når hundratusentals finska barn och unga. Kanske känner du redan till TATs Företagsby eller något av våra spel med ekonomitema. Förutom utbildning som sker i skolan erbjuder vi också stöd och tjänster direkt åt unga. Med hjälp av Duunikone kan du till exempel hitta inspiration för din framtida drömbransch!

Test

Testa dig själv!

Testa vilket yrke som skulle passa dig genom att göra Duunikone.

Duunikone på svenska
cashhjälte

Spela Cashhjälte! Mobilspelet som gör det enkelt att hantera ekonomin.

Med hjälp av spelet bekantar du dig med att hantera din ekonomi, balansen mellan besparningar och konsumtion samt värdepappershandel. Bäst resultat i spelet får den spelaren som hanterar ekonomifrågor som en helhet och samlar på sig även erfarenheter vid sidan om kassabehållningen.

 

Till spelet

Vad gör vi?

Bekanta dig med TATs övriga tjänster, som har som mål att varje ungdom ska bli inspirerad av arbetslivet, lära sig hantera sin ekonomi och vill fungera som en företagsam medlem av samhället

Åk 8. Cashhjälte