/ Rekrytera

Vi söker deltidsanställda till Företagsbyn för skolelever!

Vi söker ansvariga handledare på deltid till TAT:s Företagsbyar i Esbo, Helsingfors och Åbo, för att förverkliga världens bästa skoldag.

Företagsbyn för lågstadiet är en lärandemiljö där sjätteklassare simulerar olika yrken och samhällets funktion i miniatyr. I Företagsbyn för högstadiet bildar niondeklassare team och leder riktiga företag på en upplevelsefull spelarena.

Dina arbetsuppgifter i Företagsbyn inkluderar att ta hand om tidtabellerna och de praktiska arrangemangen för evenemangsdagarna, leda dagen och hjälpa eleverna. Hör mer om en exempeldag i Företagsbyn för lågstadiet i denhär videon! 

Hos oss kan du flexibelt inverka på hur mycket du arbetar per vecka. Arbetet går utmärkt att göra till exempel vid sidan om studier. Företagsbyn har verksamhet på finska och svenska.

Vi ger dig en omfattande och högklassig introduktion till arbetet. Det räcker till att du vill lära dig nya saker och att du genuint vill jobba med barn och ungdomar.

Så här lyckas du som ansvarig handledare

  • Du har en inspirerande attityd
  • Du har förmågan att reagera på snabbt förändrade situationer
  • Du gillar att uppträda
  • Vad gäller dina språkkunskaper förväntar vi oss att du ska kunna läsa elevernas uppgifter och handleda eleverna när de gör uppgifter på finska. Vi söker även svenskspråkiga ansvariga handledare, så nämn gärna om du talar flytande svenska.

Hur det är att jobba på TAT

På TAT kommer du att vara en del av en rikstäckande grupp som dagligen blir entusiastisk över sitt arbete. Vi arbetar tillsammans, uppmuntrar andra och har också roligt. Du kommer att få ge barn och unga upplevelser av framgång och samtidigt lära dig mer själv.

Här finns några utdrag ur feedback från våra ansvariga handledare:

“Arbetsgemenskapen där är den härligaste”

 “Den mest flexibla arbetsplatsen där jag någonsin varit.”

“Betydelsefullt arbete i en fantastisk miljö. Jag kan påverka ett barns upplevelse.”

TAT är en arbetsgivare som vill främja mångfalden i arbetslivet och vi hoppas att vi får sökande i alla åldrar och kön, med olika språkliga och kulturella bakgrund och från olika minoriteter.

Anställningen är deltid och tidsbegränsad.

Lönen är 12,24 €/timme.

Vänligen beakta att personer som arbetar med barn (under 18 år) ska uppvisa lagenligt straffregisterutdrag innan de tar emot arbetsuppgiften.

Läs mer och sök senast 8.5.

Esbo och Helsingfors
Åbo