FÖR SAMARBETSPARTNER

 

Med vår hjälp bär företag samhällsansvar på ett effektivt sätt

TATs mål är att varje ungdom blir inspirerad av arbetslivet, lär sig hantera sin ekonomi och vill fungera som en företagsam medlem av samhället. Som en allmännyttig aktör samarbetar vi tätt med kommuner och näringsliv, så att vi kan möjliggöra bättre framtidskunskaper för varje barn och ungdom. Företagens roll är avgörande då det gäller att till exempel erbjuda de första arbetslivserfarenheterna.

Vi erbjuder kommuner och proffs inom utbildningssektorn en omfattande servicestig, som innehåller material och tjänster från lågstadiet till andra stadiet – till alla barn och ungdomar. Vi har samarbetspartner på servicestigens alla nivåer, allt från små och medelstora företag till multinationella börsbolag. Vår verksamhet finansieras därtill av bland annat TT-stiftelsen, Finlands näringsliv EK, stiftelser, UKM och kommuner.

I praktiken är våra samarbetspartner med och erbjuder barn och unga en möjlighet att bekanta sig med olika branscher. Samtidigt blir deras verksamhet synlig på ett ansvarsfullt sätt. Våra partner får bli del av en genuint imponerande skara föregångare. TATs verksamhet har enligt undersökningar en betydande inverkan på ungas attityder, till exempel på viljan att främja jämställdhet och stävja klimatförändringen.

Vi förhandlar varje partnerskap företagsspecifikt så, att företagen kan delta i verksamhet som stöder deras värderingar på det sätt de önskar.

I TATs Företagsbyar deltog 250

kommuner, vilket är 80% av hela landet.

Vi når som bäst 86%

av hela den nationella åldersklassen. Dessa unga är framtidens experter, och för dem är den första kontakten till arbetslivet avgörande.

Med oss har vi över 100

företagspartner, allt från internationella börsbolag till lokala små och medelstora företag.

Ta kontakt så kan vi diskutera mer!

Tiina Solas

Chef för medelanskaffning

tiina.solas@tat.fi

050 432 1256

Vår verksamhet möjliggörs med hjälp av dessa samarbetspartner