FÖRETAGARDAGEN 5.9.2022

Så att varje ungdom vill fungera som en företagsam medlem av samhället.

TAT Företagardagen 2022

Företagardagen firas i år redan för 25:e gången. Det här året är barn och unga i fokus, då Ekonomi och ungdom TAT har glädjen och äran att fungera som huvudarrangör för festen. TATs evenemangshelhet för Företagardagen gör barn och unga bekanta med företagandets många former, samt inspirerar unga till företagsamhet och en företagsam livsattityd. TATs företagardag består av tre olika helheter och erbjuder entusiasm och inspiration för alla skolstadier. Välkommen med!

TATs evenemang för Företagardagen

Ekonomi och ungdom TATs festligheter på företagardagen består av tre olika evenemang.

Företagardagens festsändning 5.9 kl. 9.00-9.45 (på finska)

Företagardagens festsändning riktat sig speciellt till elever i grundskolan, men alla är välkomna att följa med sändningen. I den ungefär en timme långa sändningen bekantar vi oss med företagandets olika former och ser bland annat en livespelning med bandet Gasellit. Tammerfors stad står som värd för Företagardagens festsändning.

Företagardagens fest i TATs Företagsbyar runt om i Finland

Företagardagen firas också i Ekonomi och ungdom TATs Företagsbyar. Vi bjuder in närregionens skolor till varje Företagsby för att fira företagande med ett roligt program. Företagande är värt att fira!

TAT Takeoff – Businessevenemang för studerande andra stadiet (på finska)

Det här året ordnas TAT Takeoff på Företagardagens vecka 7.9. Du kan delta i Takeoff antingen på plats i Aalto universitetets utrymmen i Otnäs i Esbo eller via stream. Under Takeoff får unga inspireras av företagande, bekanta sig med start-up världen och nätverka tillsammans med andra. Programmet innehåller bland annat talturer om företagande från duon Mimmit Sijoittaa och H.P. Parviainen från Duudsonit, Slush, Nordeas och Aalto universitetets workshops och mycket mer. TAT Takeoff ör Europas största businessevenemang för andra stadiet.

Anmäl dig till Företagardagens evenemang

Företagardagens festsändning

Takeoff – Businessevenemang för andra stadiet

Vad är Företagardagen?

Företagardagen har firats årligen 5.9 sedan år 1997. Den årliga Företagardagen arrangeras av Yrittäjän Päivä -stiftelsen, vars bakgrundskrafter är en bred mängd aktörer från Finlands näringsliv och företagsaktörer. Stiftelsens verksamhet har som uppgift att stöda företagsverksamhet och främja uppskattningen för företagande. På förslag av stiftelsen är 5.9 en märkesdag i kalendern.

Ta kontakt

Elisa Nurmi

Partnerskapschef

elisa.nurmi@tat.fi

050 3475853