TAT aamupalatilaisuus Rovaniemellä opoille ja opeille

Tapahtuman tiedot

Ajankohta: Pe 02.12.2022 klo 9-11

Järjestäjä: TAT

Teema: TATin palvelut toiselle asteelle, Työelämä, Työelämätaidot

Avainsanat: Bisneskurssit, Duunikoutsi, työelämä

Meillä on ilo kutsua Lapin alueen opettajat ja opinto-ohjaajat kuulemaan Talous ja nuoret TATin maksuttomista ja pedagogisesti suunnitelluista tavoista opettaa työelämätaitoja, yrittäjyysosaamista ja oman talouden hallintaa toisella asteella ja yläkoulussa.

Tervetuloa 2.12.2022 klo 9-11 Hostel Café Kotiin (Valtakatu 21, 96200 Rovaniemi)!

Ilmoittaudu mukaan 23.11. mennessä tästä linkistä: https://zef.fi/s/cu3gglq7/

Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarjoamme teille aamupalan, ja kerromme mm. TATin Bisneskurssien ja Duunikoutsin käytöstä osana opetusta. Pääsette lisäksi verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden Lapin alueen kollegoittenne kanssa.

  • Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu mobiilisovellus, jonka sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, kesätöitä, harjoittelupaikkoja, osa-aikatyötä tai työpaikkaa opintojen jälkeen. Lisäksi käsittelemme aamupalatilaisuudessa TATin TET-palveluita.
  • Bisneskurssit on digitaalinen oppimateriaali yrittäjyys- talous ja työelämäosaamisesta, joka on suunniteltu vastaamaan lukion ja ammatillisen asteen opetussuunnitelmiin. Materiaaleja voi käyttää esim YH2, OP2 ja YTO-opintojen materiaaleina, sekä osana muuta opetusta.

 

Lisää tietoa tapahtumasta:

Reetta Pääkkölä

Asiantuntija, TATin palvelut

reetta.paakkola@tat.fi

Katso muut tapahtumat