TAT Itä-Suomi: Työelämäiltapäivä Pohjois-Karjalan opoille

Tapahtuman tiedot

Ajankohta: Pe 09.12.2022 klo 12:00

Järjestäjä: TAT Itä-Suomi ja Pohjois-Karjalan opinto-ohjaajat ry

Teema: Tulevaisuuden työelämätaidot, Työelämä, Työelämätaidot

Avainsanat: opinto-ohjaus, työelämäyhteistyö

Meillä on ilo kutsua Pohjois-Karjalan opinto-ohjaajat kuulemaan Talous ja nuoret TATin maksuttomista ja pedagogisesti suunnitelluista tavoista opettaa työelämätaitoja, yrittäjyysosaamista ja oman talouden hallintaa toisella asteella.

Tervetuloa pe 9.12. klo 12-15 Joensuuhun, Sokos Hotel Vaakunan kokoustiloihin!

Tarjoamme opoille lounaan, ja kerromme TATin Bisneskurssien ja Duunikoutsin käytöstä osana opetusta. Pääsette lisäksi verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden alueenne kollegoittenne kanssa.

  • Bisneskurssit on digitaalinen oppimateriaali yrittäjyys- talous ja työelämäosaamisesta, joka on suunniteltu vastaamaan lukion ja ammatillisen asteen opetussuunnitelmiin. Materiaaleja voi käyttää esim YH2, OP2 ja YTO-opintojen materiaaleina, sekä osana muuta opetusta.
  • Duunikoutsi-mobiilisovellus on 13–25-vuotiaille nuorille suunnattu mobiilisovellus, jonka sisältö soveltuu nuorille, jotka ovat hakemassa TET-paikkaa, kesätöitä, harjoittelupaikkoja, osa-aikatyötä tai työpaikkaa opintojen jälkeen.
  • Lisäksi keskustelemme nuorten työelämäasiantuntija Riikka Ahonvalan kanssa koulu-yritys-yhteistyöstä ja sen eri muodoista.

Ilmoittaudu mukaan 25.11. mennessä. Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ. Peruutuspaikkoja voit kysyä Aulilta.

Lisätietoja antaa: 

Auli Piiparinen
asiantuntija, TATin palvelut Itä-Suomi
puh. 0504604226
auli.piiparinen@tat.fi  

Katso muut tapahtumat