TAT mukana: Salon lukion VESO-päivät

Tapahtuman tiedot

Ajankohta: Ti 09.08.2022 klo 11.00-13.00

Järjestäjä: Salon lukio

Teema: TATin palvelut toiselle asteelle, Tulevaisuuden työelämätaidot, Työelämä, Yrittäjyys

Avainsanat: TAT Nuorten tulevaisuusraportti, tulevaisuus, työelämä, yrittäjyys

Talous ja nuoret TATin asiantuntija Mia Dietrich-Isomaa, Mari Hannola-Antikainen sekä Lauri Vaara jalkautuvat Saloon 9.8. kertomaan lukion opettajille tulevaisuuden työelämätaidoista, tuoreesta TAT Nuorten tulevaisuusraportista sekä TATin toiselle asteelle tarkoitetuista maksuttomista palveluista.
Työelämä-, talous- ja yrittäjyysopetusta varten TATilla on tarjota ehjä kokonaisuus aina alakoulusta toiselle asteelle. Kokonaisuus sisältää myös toiminallisia harjoituksia.

Tämän mahdollistaa opetussuunnitelmaan nojautuvat ja asteittain syvenevät oppimistavoitteet. Oppimistavoitteita onkin TATissa valmisteltu huolella. Näin on muodostunut kokonaisuus, joka kertoo paitsi sen, mitä TATin toimintaan osallistumalla opitaan, myös yleisemmin siitä, mitä yksittäisiä tietoja ja taitoja nuorten on tärkeää oppia taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä.

Nyt suuntana Salo, mutta mielellämme tulemme kertomaan näistä aiheista myös muualle Suomeen! Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, niin olkaa yhteydessä oman alueenne TATin palvelujen asiantuntijaan.

Katso muut tapahtumat