Jotta jokainen nuori tahtoisi toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä.

TAT Yrittäjän päivä 2022

Tänä vuonna Yrittäjän päivän juhlinnan keskiössä ovat lapset ja nuoret, kun Talous ja nuoret TATilla on kunnia toimia juhlan pääjärjestäjänä.
TATin Yrittäjän päivän viikon tapahtumakokonaisuus tutustuttaa lapset ja nuoret yrittäjyyden moniin muotoihin ja innostaa yritteliääseen elämänasenteeseen.
Yrittäjän päivä tarjoaa innostusta ja inspiraatiota kaikille kouluasteille. Tervetuloa mukaan juhlintaan!

Företagardagens evenemang på svenska.

Yrittäjän päivää juhlitaan kaikilla vuosiasteilla

Yrittäjän päivän juhlalähetys 5.9. klo 9.00-9.45.

Yrittäjän päivän juhlalähetys on suunnattu erityisesti peruskoululaisille mutta kaikki, ovat tervetulleita seuraamaan lähetystä. Noin tunnin mittaisessa lähetyksessä tutustutaan yrittäjyyden monimuotoisuuteen ja nähdään muun muassa Gasellit -yhtyeen live keikka. Yrittäjän päivän juhlalähetystä isännöi Tampereen kaupunki.

Lue lisää juhlalähetyksestä ja ilmoita oppilaasi mukaan tästä.

TAT Takeoff – toisen asteen bisnestapahtuma 7.9.

Tänä vuonna TAT Takeoff järjestetään Yrittäjän päivän viikolla 7.9. Takeoffiin voi osallistua joko paikan päällä Aalto-yliopiston tiloissa Espoon Otaniemessä tai streamin välityksellä. Takeoffissa nuoret inspiroituvat yrittäjyydestä, tutustuvat start-up-maailmaan ja verkostoituvat toistensa kanssa. Ohjelma sisältää muun muassa Mimmit Sijoittaa kaksikon ja Duudsonien H.P. Parviaisen puheet yrittäjyydestä, Slushin, Nordean ja Aalto-yliopiston työpajoja sekä paljon muuta. TAT Takeoff on Euroopan suurin toisen asteen bisnestapahtuma.

Lue lisää Takeoffista ja ilmoita toisen asteen opiskelijasi mukaan tästä.

Yrittäjän päivän juhlat TATin Yrityskylissä ympäri Suomen

Yrittäjän päivää juhlitaan myös Talous ja nuoret TATin Yrityskylissä.
Kutsumme kuhunkin Yrityskylään lähialueiden kouluja juhlistamaan yrittäjyyttä hauskan ohjelman parissa.
Onhan yrittäjyys juhlimisen arvoinen asia.

Mikä yrittäjän päivä?

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Vuosittaisen Yrittäjän päivän järjestäjä on Yrittäjän Päivä -säätiö, jonka taustavoimina on laajasti Suomen elinkeinoelämää ja yrittäjätahoja. Säätiön toiminnan tarkoituksena on yrittäjätoiminnan tukeminen ja yrittäjyyden arvostuksen edistäminen. Säätiön anomuksesta 5.9. on merkitty almanakkaan merkkipäiväksi.

Mukana yritteliääseen elämänasenteeseen innostamassa

Ota yhteyttä