/ Uutinen

Vuoden Rohkea Yrittäjä on raumalainen Eeva-Leena Välimäki

Tämän vuoden Rohkea Yrittäjä tulee Raumalta. Hän on kauneushoitola Meikk Puad Oy:n yrittäjä Eeva-Leena Välimäki.

Tunnustus jaettiin tänään ensimmäistä kertaa. Palkinto luovutettiin voittajalle Yrittäjän päivän pääjuhlassa Helsingin Narinkkatorilla. Vuoden Rohkea Yrittäjä -palkinnon myöntävät Taloudellinen tiedotustoimisto TAT ja Yrittäjän Päivä -säätiö.

Vuoden Rohkea Yrittäjä valittiin nuorten ehdotuksista. Nuoret haastattelivat paikkakuntansa yrittäjiä ja jakoivat kuvia Instagramissa.

”Yrittäjä on ennakkoluuloton uusia asioita kohtaan. Hän on tarttunut rohkeasti siihen, että nuoret saisivat valmentavalla oppisopimuskoulutuksella ammatin työelämässä. Yrittäjä on käynyt pigmentointikoulutuksen Los Angelesissa, koska vastaavaa koulutusta ei ollut Suomessa saatavana. Vaatii rohkeutta”, Välimäkeä ehdottanut nuori kirjoitti.

– Kilpailu osoitti, että nuoret arvostavat yrittäjiä, jotka työllistävät heitä. Erityisesti ajankohtainen oppisopimuksen tarjoaminen vaikutti voittajan valintaan, toteaa johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen TATista.

Voittaja sai kuulla valinnasta kesken oppilashoitolan avajaiskahvien.

– Tunnelma on positiivinen ja innostunut. Ihan hallituksen tasolta on toivottu oppisopimuksen käyttämistä ja siksi olen työllistänyt sen kautta. Kosmetologin työ opitaan pitkälti käytännössä, Välimäki sanoo.

Lisätiedot:

Liisa Tenhunen-Ruotsalainen
Johtaja
Taloudellinen tiedotustoimisto TAT
puh. 040 545 2198

Eeva-Leena Välimäki
Yrittäjä
Meikk Puad Oy
puh. 040 576 1867