Yrittäjän päivän juhlalähetys 5.9. klo 9.00-9.45

Talous ja nuoret TAT järjestää Yrittäjän päivän kunniaksi juhlalähetyksen peruskoululaisille. Noin tunnin mittaisessa lähetyksessä tutustutaan yrittäjyyden monimuotoisuuteen ja nähdään muun muassa Gasellit -yhtyeen live-keikka. Yrittäjän päivän juhlalähetystä isännöi Tampereen kaupunki. Lähetyksen juontaa Aatu Itkonen.

Ilmoita oppilasryhmäsi mukaan juhlistamaan yrittäjyyttä!

Juhlalähetyksen esiintyjät

Gasellit (Live)

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin.  Yhtye on noussut 12-vuotisen taipaleensa aikana suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 110 miljoonaa toistoa Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019.

Bändillä on tapana pistää bileet pystyyn paikassa kuin paikassa, niin yksityistapahtumissa kuin Suomen suurimpien festareiden lavoillakin.

Aatu Itkonen

Juhlalähetyksen juontaa Aatu Itkonen. Aatu on nuori tamperelainen esiintyjä-yrittäjä, joka tekee taikurin, juontajan, puhujan ja mainosmallin töitä. Aatu on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea liki kuuden vuoden ajan, aloittaen 13-vuotiaana. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintymään isoissakin tapahtumissa, jopa TV:ssä asti. Vuosittain Aatu tekee peräti 70 keikkaa ja esityksiä kertyy lähes sata. Lisäksi Aatusta on tehty medioihin useita kymmeniä juttuja ja hän mm. luennoi nuorille julkisuudesta, yksityisyyden luovuttamisesta ja juuri esiintyjänä olemisesta.

 

Osallistu juhlalähetykseen!

Ilmoita luokkasi mukaan tästä

Mukana yrittäjyyteen tukemassa

Miina Enjala

Projektipäällikkö

miina.enjala@tat.fi

050 592 0592