Tervetuloa Yrityskylän uusille sivuille! Löydät tutut infot jatkossa täältä.

YRITYSKYLÄ

Tutustu Yrityskylään

TATin Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Tarjoamme kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta, yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta. Kokonaisuuden muodostavat opekoulutus, Yrityskylä-oppitunnit sekä elämyksellinen päivä oppimisympäristössämme. Mikä parasta, Yrityskylä perustuu opetussuunnitelmaan ja on myös tutkitusti vaikuttava. TATin Yrityskylään osallistuu 86 % kuudesluokkalaisista ja 83 % yhdeksäsluokkalaisista.

Yrityskylään osallistuvat kaikki kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset, joiden kunta on tehnyt sopimuksen Yrityskylän kanssa. Ilmoittautuminen Yrityskylään tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa. 

Yrityskylän Opeportaaliin

Ilmoittautuminen Yrityskylään on nyt auki!

Koulujen ilmoittautuminen Yrityskyliin lukuvuodelle 2023–2024 on nyt auennut.

Yrityskylään osallistuvat kaikki kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset, joiden kunta on tehnyt sopimuksen Yrityskylän kanssa. Seuraa sähköpostiasi – kouluille on lähetetty huhtikuussa erilliset ohjeet ilmoittautumiseen!

Ilmoittautuminen tapahtuu Yrityskylän omassa Opeportaalissa.

Tervetuloa Yrityskylään!

Ilmoita luokkasi Yrityskylään

Yrityskylä Alakoulu

Yrityskylä Alakoulun oppimisympäristö on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii vastuullisena kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa.

Lue lisää

Yrityskylä Yläkoulu

Yrityskylä Yläkoulun peliareenalla oppilaat johtavat kilpaa oikeaa yritystä kansainvälisillä markkinoilla. Oppilaiden toisiaan vastaan kilpailevissa johtoryhmissä jokaisella on oma vastuualueensa. Pelin aikana tiimit valmistavat ja myyvät tuotettaan asiakkaille  ja johtavat yritystä yhden vuoden ajan.

Lue lisää

Kysyttävää Yrityskylästä?

Vastaan Yrityskylän valtakunnallisesta toiminnasta. Ole rohkeasti yhteydessä!

Kaisa Koistinen

Johtaja, Yrityskylä

kaisa.koistinen@tat.fi

050 530 3969

Yrityskylän kumppanit